Jesse
Jesse. 5 april geboren en het vriendje van veulen Maite. Want natuurlijk laat ik een veulen niet alleen opgroeien. Wat een fantastisch en mooi kereltje is hij!
Maite
Maite. 18 Mei rond 3.30 in de ochtend kwam Maite ter wereld. Welkom meiske!!
Baily
Baily, een goudeerlijk paardje van 2017, 1,55 groot. Half KWPN half Welsh pony. Ze loopt onregelmatig en bokt soms ineens. De beelden die ik zie geven duidelijk aan dat het vanuit pijn komt. Ik help je lieverd!
Belle
Belle komt hier om blij te worden en te genieten van de laatste periode van haar dracht en straks de zoogperiode. Haar ervaringen waren tot nu toe schrijnend al was de plek waar ik haar vandaan heb de start naar een ommekeer ten goede. Natuurlijk krijgt haar veulen hier ook een prachtige start samen met de veulens die Gita en Tracy gaan krijgen.
Benji
Benji, welkom! Recent klinisch en röntgologisch goed en toch wat problemen in het rijden. Osteopaatbehandelingen boden nog geen oplossing.
Ziggy
Ziggy kwam vandaag. Een ontzettend leuke dame van 18 lentes jong. Vanwege persoonlijke omstandigheden moet er een nieuwe plek komen.
Luna
Luna komt met een hulpvraag. Ze komt maar niet tot ontspanning, is druk en gauw van slag. En Luna heeft lichamelijke problemen.
Vito
Een hulpvraag kreeg ik voor Vito. Hij heeft ondefinieerbare klachten waar na diverse behandelingen geen verbetering in komt.
Dunja (Eycatcher-Tettie)
Prachtige Dunja kwam bij mij met een schreeuw om hulp. Lichamelijk én tussen haar mooie oortjes.
Pippi
Pippi, geboren 2017 heeft wat bewegingsproblemen. Ik ga er alles aan doen om haar te helpen.

Meer weergeven