Fox
Fox, innemend jong kereltje van 2016. Hij is hier om over zijn angst(en) te groeien.
Melissa
Melissa is vanaf december '20 herstellend van kreupelheid RA na een glijpartij in de wei waarschijnlijk, maar het herstel wil niet echt goed vlotten.
Gita  2021
Gita, anderhalf jaar was ze bij me weg en het ging zo mooi bij haar nieuwe eigenares. Tot een verhuizing van Gita en enkele onvoorziene vervelende gebeurtenissen maakten dat het spaak liep. Ik help mijn vriendinnetje Gita natuurlijk weer met alle liefde van de wereld.
Violet
Violet, een wat ouder lief dametje van 19 lentes jong. 16 Jaar was ze bij dezelfde lieve eigenaar. Zwaar weer in haar leven maakt de beslissing om afstand te nemen van Violet onvermijdelijk.
Habib (officieel Hassan)
Habib is hier gekomen nadat er in een langdurig medisch traject geen herstel is ontstaan in zijn kreupelheid linksvoor. Euthanasie lag in het verschiet en ik ben enorm blij dat ik hem mag helpen.
Kinke
Kinke, lieve merrie van 2015 is hier een poosje. Ze heeft wat lichamelijke ongemakken waar ik haar mee ga helpen. En we gaan een frisse start maken met grondwerk, trainen en rijden.
Indy heeft een cyste in het kroonbeen rechtsvoor en heeft last van een bij herhaling terugkerende kreupelheid. De mening van twee dierenartsen of de cyste de oorzaak is, is niet eensluidend. Een boeiend project weer!
Gijs (officieel Zander)
Gijs staat wanneer hij bij me komt een jaar stil vanwege steeds terugkerende klachten van onregelmatigheid waar men de vinger niet op kon leggen. De dierenarts die te hulp werd geroepen voor dit probleem schreef hem uiteindelijk af met de woorden: "met zulke weke koten wordt het nooit meer wat". Ik ga met hem de weg belopen naar zuivere nageeflijkheid, wat hij nooit heeft geleerd. En die weg in beeld brengen op deze site. Ter inspiratie voor mijn lessers en ieder bevlogen paardenmens.
Balans (voorheen Elwood)
Elwood/Balans heeft een probleem met de spieren. Hij verzuurt overmatig. Boeiend om met hem te gaan werken. Het is mijn intentie Balans te houden. Om de weg naar zuivere nageeflijkheid, wat hij helemaal niet kent, te gaan belopen en die weg in beeld te brengen op deze site. Ter inspiratie voor mijn lessers en ieder bevlogen paardenmens.
Jairo, Prachtige sprekende PRE van 2010. Er was weinig tot niets met hem gedaan de laatste periode voor hij bij me kwam.

Meer weergeven