Benji
Benji, welkom! Recent klinisch en röntgologisch goed en toch wat problemen in het rijden. Osteopaatbehandelingen boden nog geen oplossing.
Ziggy
Ziggy kwam vandaag. Een ontzettend leuke dame van 18 lentes jong. Vanwege persoonlijke omstandigheden moet er een nieuwe plek komen.
Luna
Luna komt met een hulpvraag. Ze komt maar niet tot ontspanning, is druk en gauw van slag. En Luna heeft lichamelijke problemen.
Vito
Een hulpvraag kreeg ik voor Vito. Hij heeft ondefinieerbare klachten waar na diverse behandelingen geen verbetering in komt.
Dunja (Eycatcher-Tettie)
Prachtige Dunja kwam bij mij met een schreeuw om hulp. Lichamelijk én tussen haar mooie oortjes.
Pippi
Pippi, geboren 2007 heeft de diagnose gekregen: artrose in de schouder. Ik ga er alles aan doen om haar te helpen.
Deseado / Aaron
Aaron komt hier om reden van problemen die zijn ontstaan in zijn beweging. Verder lijkt geen enkel zadel hem te passen en hij sluit zich volledig af als hij wordt opgezadeld.
Candy
Candy, de nieuwe vriendin van Sultan! Ze mogen hier aan elkaar wennen en Candy heeft hulp nodig om weer wat beter in haar mooie velletje te komen zitten.
Balans (officieel Elwood)
Na een vervelende val kwam de hulpvraag voor Balans. Deze matte blik moet weer blijheid gaan uitstralen. Eerst herstellen en dan op zoek naar een nieuwe gouden thuis.
Sultan
Sultan, een lieve toegankelijke Spaanse ruin met verschillende problemen is hier voor hulp.

Meer weergeven