revalidatiewerk

Balans (officieel Elwood)
Na een vervelende val kwam de hulpvraag voor Balans. Deze matte blik moet weer blijheid gaan uitstralen. Eerst herstellen en dan op zoek naar een nieuwe gouden thuis.
Sultan
Sultan, een lieve toegankelijke Spaanse ruin met verschillende problemen is hier voor hulp.
Cappy
20 juli De osteopaat was bij Cappy. Hoe triest was de situatie waarin Cappy zijn lijf zich bevindt. Een 9 jarige franse draver die 5 jaar heeft gekoerst. Het is ondoenlijk! Met twee jaar worden ze als puppy al voor de sulky gezet en gaat het vol in training, eenzijdig. Cappy was een goede, hij was snel en heeft veel prijzengeld gewonnen. En dan, als het niet meer kan, als het lijf stuk is, moet het maar even als rijpaard gaan dienen. Gelukkig heeft deze schat een ontzettend lieve eigenaar...
Fox
Fox, innemend jong kereltje van 2016. Hij is hier om over zijn angst(en) te groeien.
Gita  2021
Gita, anderhalf jaar was ze bij me weg en het ging zo mooi bij haar nieuwe eigenares. Tot een verhuizing van Gita en enkele onvoorziene vervelende gebeurtenissen maakten dat het spaak liep. Ik help mijn vriendinnetje Gita natuurlijk weer met alle liefde van de wereld.
Violet
Violet, een wat ouder lief dametje van 19 lentes jong. 16 Jaar was ze bij dezelfde lieve eigenaar. Zwaar weer in haar leven maakt de beslissing om afstand te nemen van Violet onvermijdelijk.
Habib (officieel Hassan)
Habib is hier gekomen nadat er in een langdurig medisch traject geen herstel is ontstaan in zijn kreupelheid linksvoor. Euthanasie lag in het verschiet en ik ben enorm blij dat ik hem mag helpen.
Kinke
Kinke, lieve merrie van 2015 is hier een poosje. Ze heeft wat lichamelijke ongemakken waar ik haar mee ga helpen. En we gaan een frisse start maken met grondwerk, trainen en rijden.
Indy heeft een cyste in het kroonbeen rechtsvoor en heeft last van een bij herhaling terugkerende kreupelheid. De mening van twee dierenartsen of de cyste de oorzaak is, is niet eensluidend. Een boeiend project weer!
Gijs (officieel Zander)
Gijs staat wanneer hij bij me komt een jaar stil vanwege steeds terugkerende klachten van onregelmatigheid waar men de vinger niet op kon leggen. De dierenarts die te hulp werd geroepen voor dit probleem schreef hem uiteindelijk af met de woorden: "met zulke weke koten wordt het nooit meer wat". Ik ga met hem de weg belopen naar zuivere nageeflijkheid, wat hij nooit heeft geleerd. En die weg in beeld brengen op deze site. Ter inspiratie voor mijn lessers en ieder bevlogen paardenmens.

Meer weergeven