revalidatiewerk

Benji
Benji, welkom! Recent klinisch en röntgologisch goed en toch wat problemen in het rijden. Osteopaatbehandelingen boden nog geen oplossing.
Ziggy
Ziggy kwam vandaag. Een ontzettend leuke dame van 18 lentes jong. Vanwege persoonlijke omstandigheden moet er een nieuwe plek komen.
Luna
Luna komt met een hulpvraag. Ze komt maar niet tot ontspanning, is druk en gauw van slag. En Luna heeft lichamelijke problemen.
Vito
Een hulpvraag kreeg ik voor Vito. Hij heeft ondefinieerbare klachten waar na diverse behandelingen geen verbetering in komt.
Dunja (Eycatcher-Tettie)
Prachtige Dunja kwam bij mij met een schreeuw om hulp. Lichamelijk én tussen haar mooie oortjes.
Pippi
Pippi, geboren 2007 heeft de diagnose gekregen: artrose in de schouder. Ik ga er alles aan doen om haar te helpen.
Candy
Candy, de nieuwe vriendin van Sultan! Ze mogen hier aan elkaar wennen en Candy heeft hulp nodig om weer wat beter in haar mooie velletje te komen zitten.
Balans (officieel Elwood)
Na een vervelende val kwam de hulpvraag voor Balans. Deze matte blik moet weer blijheid gaan uitstralen. Eerst herstellen en dan op zoek naar een nieuwe gouden thuis.
Sultan
Sultan, een lieve toegankelijke Spaanse ruin met verschillende problemen is hier voor hulp.
Cappy
20 juli De osteopaat was bij Cappy. Hoe triest was de situatie waarin Cappy zijn lijf zich bevindt. Een 9 jarige franse draver die 5 jaar heeft gekoerst. Het is ondoenlijk! Met twee jaar worden ze als puppy al voor de sulky gezet en gaat het vol in training, eenzijdig. Cappy was een goede, hij was snel en heeft veel prijzengeld gewonnen. En dan, als het niet meer kan, als het lijf stuk is, moet het maar even als rijpaard gaan dienen. Gelukkig heeft deze schat een ontzettend lieve eigenaar...

Meer weergeven