revalidatiewerk

Dunja (Eycatcher-Tettie)
Prachtige Dunja kwam bij mij met een schreeuw om hulp. Lichamelijk én tussen haar mooie oortjes.
Pippi
Pippi, geboren 2007 heeft de diagnose gekregen: artrose in de schouder. Ik ga er alles aan doen om haar te helpen.
Candy
Candy, de nieuwe vriendin van Sultan! Ze mogen hier aan elkaar wennen en Candy heeft hulp nodig om weer wat beter in haar mooie velletje te komen zitten.
Balans (officieel Elwood)
Na een vervelende val kwam de hulpvraag voor Balans. Deze matte blik moet weer blijheid gaan uitstralen. Eerst herstellen en dan op zoek naar een nieuwe gouden thuis.
Sultan
Sultan, een lieve toegankelijke Spaanse ruin met verschillende problemen is hier voor hulp.
Cappy
20 juli De osteopaat was bij Cappy. Hoe triest was de situatie waarin Cappy zijn lijf zich bevindt. Een 9 jarige franse draver die 5 jaar heeft gekoerst. Het is ondoenlijk! Met twee jaar worden ze als puppy al voor de sulky gezet en gaat het vol in training, eenzijdig. Cappy was een goede, hij was snel en heeft veel prijzengeld gewonnen. En dan, als het niet meer kan, als het lijf stuk is, moet het maar even als rijpaard gaan dienen. Gelukkig heeft deze schat een ontzettend lieve eigenaar...
Fox
Fox, innemend jong kereltje van 2016. Hij is hier om over zijn angst(en) te groeien.
Gita  2021
Gita, anderhalf jaar was ze bij me weg en het ging zo mooi bij haar nieuwe eigenares. Tot een verhuizing van Gita en enkele onvoorziene vervelende gebeurtenissen maakten dat het spaak liep. Ik help mijn vriendinnetje Gita natuurlijk weer met alle liefde van de wereld.
Violet
Violet, een wat ouder lief dametje van 19 lentes jong. 16 Jaar was ze bij dezelfde lieve eigenaar. Zwaar weer in haar leven maakt de beslissing om afstand te nemen van Violet onvermijdelijk.
Habib (officieel Hassan)
Habib ('8-2012) is hier gekomen nadat er in een langdurig medisch traject geen herstel is ontstaan in zijn kreupelheid. Ook heeft Habib te kampen met onzekerheid in gedrag waar aan gewerkt moet worden.

Meer weergeven