Jesse

 

18 juni

 

Over Jesse én Maite vertel ik verder van alles over hun opgroei op de pagina van zijn vriendin Maite. 

21 mei

 

Jesse is er een paar dagen, afgelopen dinsdag is hij gebracht samen met mams merrie Misty. Zij zal half/eind september terug gaan naar haar eigenares en Jesse blijft bij mij. Wat zullen hij en Maite een prachtige tijd krijgen. Lekker op de wei samen over enkele dagen. Nu nog gescheiden met een draadje. Immers, Maite is pas 4 dagen oud en Gita mag nog even wennen aan het moeder zijn.  

 

Jesse is heerlijk mensgericht en goed mak ook. Aan het halster leiden gaat mooi. Hij leert het snel en met een lijntje achterlangs doet hij het perfect. Het laatste stuk wandelen van weiland terug naar huis ging al mooi zonder de extra hulplijn achterlangs.  Voetjes geven gaat goed. Ieder dag even oefenen. Knap, heerlijk veulentje! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0