Indy heeft een cyste in het kroonbeen rechtsvoor en heeft last van een bij herhaling terugkerende kreupelheid. De mening van twee dierenartsen of de cyste de oorzaak is, is niet eensluidend. Een boeiend project weer!
Gijs staat wanneer hij bij me komt een jaar stil vanwege steeds terugkerende klachten van onregelmatigheid waar men de vinger niet op kon leggen. De dierenarts die te hulp werd geroepen voor dit probleem schreef hem uiteindelijk af met de woorden: "met zulke weke koten wordt het nooit meer wat". Ik ga met hem de weg belopen naar zuivere nageeflijkheid, wat hij nooit heeft geleerd. En die weg in beeld te brengen op deze site. Ter inspiratie voor mijn lessers en ieder bevlogen paardenmens.
Elwood/Balans heeft een probleem met de spieren. Hij verzuurt overmatig. Boeiend om met hem te gaan werken. Het is mijn intentie Balans te houden, samen met Gijs. Om met deze twee de weg naar zuivere nageeflijkheid, wat deze dieren helemaal niet kennen, te gaan belopen en die weg in beeld te brengen op deze site. Ter inspiratie voor mijn lessers en ieder bevlogen paardenmens.
Jairo, Prachtige sprekende PRE van 2010. Er was weinig tot niets met hem gedaan de laatste periode voor hij bij me kwam.
Geen eenvoudig vraagstuk, maar we gaan er weer vol tegenaan. Wat een charmant heerschap.
Kobus, lief, groot, héél mooi. Met een onregelmatigheidsprobleem rechts voor waar men de vinger maar niet op kan leggen.
17 april En Wesley heeft zijn nieuwe thuis gevonden. Hemelsbreed nog geen 250 m. hier vandaan. Op de fietstochtjes die ik met regelmaat maak zie ik hem steeds lopen met zijn twee nieuwe maatjes. Heerlijk, ik prijs me weer enorm gelukkig met deze prachtige plaatsing. Wesley maakt zo nu een dan een buitenrit met zijn nieuwe baasje en daarnaast zal hij op termijn worden ingezet als therapiepaard. Daarvoor is Wesley zeker ook geschikt. Hij is betrouwbaar maar daarnaast heeft hij een "sterke eigen...
Shadow werd hier gebracht met de vraag te achterhalen wat hij kent. De eigenaar heeft hem pas enkele maanden en weet niets over zijn verleden. Ze omschrijft hem als angstig, schrikkerig en een blazer/snurker.
Feija kwam hier 18 juli. Spaans dametje, net in Nederland. Prachtig project.
Sky kwam hier 14 januari. Wat weer een geweldig paard om onder mijn hoede te hebben

Meer weergeven