Op onderstaande video een les aan Kim met Gita die oefenen in het rechtrichten van Gita in een  rechte lijn

 

Op onderstaande video een les aan Kim met Gita die oefenen in het rechtrichten van Gita met slangevoltes en gebroken lijntjes

 

Op onderstaande ingesproken video zie je mij met Fellow.  Ik demonstreer op deze video hoe ik de werk ga met een nieuw paard om hem vertrouwen in mij en mijn ruiterhand te geven.  De eerste rijsessie is er een van aftasten en voelen.  

 

Op onderstaande korte ingesproken video zie je mij met Barry. Ik demonstreer op deze video hoe te rijden naar hals verlengen, goed ruggebruik en ontspanning in stap, draf en galop. op weg naar perfecte nageeflijkheid.

 

Op onderstaande video Stephanie met Barry. Op deze video leg ik uit wat te doen en vooral niet te doen om een paard de kans te geven zijn hals uit te leggen, rug los te laten en passen te verlengen. 

 

 

Op onderstaande video Stephanie met Barry.  Barry moet leren op eigen benen te lopen en Stephanie wil leren hoe ze dat moet doen.  Ik geef duidelijk uitleg hoe zij Barry van achter de teugel naar nageelijkheid en naar de hand toe kan rijden. 

 

 

 

Fellow en Barry

 

18/4

 

Twee kanjers in training. Fellow kwam 14 april, een Cruzado van 2017 die al wat strubbelingen op zijn levenspad tegenkwam en Barry waarover zijn hele traject is te lezen en bekijken bij praktijkvoorbeelden. Hij kwam hier als project maar is inmiddels weer helemaal het mannetje en kan nu elke training aan.