Kinke

23 november

 

Onze eerste werkdag. Vandaag in de longeerbak. Los natuurlijk, zoals altijd. De eerste kennismaking ging van een leien dakje.  De drie basisgangen in ontspanning lopen op beide handen, mooie overgangen, super gehoorzaam, aan het eind me volgen als een hondje, en dat binnen 16 minuten. Blij met het meidje!!

 

Hieronder het ingesproken beeldverslag van deze sessie.

22 november

 

Vandaag werd Kinke gebracht. Wat een leukerd weer. Kinke heeft wat last van haar lijf hier en daar.  We gaan vol aan de slag haar hiervan af te helpen en een mooi fundament te leggen voor een prachtige toekomst met haar nieuwe eigenares die na jaren het rijden weer oppakt.  Ik ga deze combinatie op een zo'n mooi mogelijk manier bij elkaar brengen. De eerste verliefdheid is een feit van beide kanten; een goede start.

Reactie schrijven

Commentaren: 0